Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
salomé-marmer

Materiaal in de spotlight: Salome marmer

Dit is de nieuwe blog uit de reeks van blogs met materiaal in de spotlight. In onze vorige blog stond een bijzondere marmersoort in de spotlight: Blue jeans marmer.  Dit keer hebben we opnieuw gekozen voor een marmersoort. Marmer wordt tegenwoordig veel toegepast in de interieurbouw, vandaag nemen we Salome Marmer onder de loep!

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

Salome marmer is afkomstig uit Turkije, deze marmersoort heeft een bijzondere structuur, met de bekende marmeraders, een kleine roodtint en grijstint. Ieder stukje salome marmer is anders en dat maakt het materiaal ook zo bijzonder uniek. Salome marmer is een marmersoort die alleen binnen toegepast wordt, in de interieur wereld is deze prachtige marmersoort een zeer goede bekende. Salome marmer wordt veel toegepast in badkamers als plaat op een badkamermeubel, maar daarnaast wordt het ook veel gebruikt als vensterbank of gewoon interieur bekleding. Deze marmersoort behoort wel tot de categorie wat duurdere marmersoorten. Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie