Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Een “standaard” aanrechtblad is niet goed genoeg meer

De tijd dat we kozen voor de standaard aanrechtbladen die in de keukenzaken lagen is voorbij. Vroeger was het bijzonder als je koos voor een graniet aanrechtblad in plaats van plastic keukenblad. Tegenwoordig ligt de lat hoger, we kiezen steeds vaker niet meer voor een “standaard” gepolijst graniet aanrechtblad. Er zijn “nieuwe” afwerkingen die bijzonder populair zijn! Daarnaast zijn er nieuwe materialen als Dekton en Silestone op de markt gekomen, die meer keuzemogelijkheden bieden. 

Ik wil graag een bijzonder aanrechtblad

Steeds vaker willen mensen een “bijzonder” aanrechtblad. “We willen niet een standaard keukenzaak aanrechtblad” dat krijgen wij bij Wagemaker steeds vaker te horen. Waar mensen dan wel op zoek naar zijn, zijn vaak aanrechtbladen met een bijzondere afwerking die men niet, of tegen teveel geld, kunnen aanschaffen bij een keukenzaak.

Voor het natuursteen blad bieden wij, naast polijsten, ook andere afwerkingen, hierbij kunt u denken aan de leatherlookAlligato (krokodilachtige) look. Maar daarnaast zien wij ook een stijgende trend naar andere randafwerkingen van het blad naast de strakke afwerking. Een gekapte, of gefrijnde rand geeft een keukenblad ook een geheel nieuwe uitstraling.

Nieuwe materialen, betekent nieuwe mogelijkheden

Met de opkomst van Dekton en Silestone is er ineens een gigantische hoeveelheid aan keuzemogelijkheden bijgekomen. We zien met name veel interesse vanuit onze klanten voor de marmerlook materialen. Een marmer keukenblad was altijd al een veelgevraagde mogelijkheid, alleen de toepasbaarheid van marmer in de keuken liet te wensen over, maar dankzij Dekton en Silestone worden er ineens heel veel marmerlook keukenbladen gemaakt. Nauwelijks van de echte marmers te onderscheiden.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie