Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
silver-river-marmer

Materiaal in de Spotlight: Silver River marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan, het is weer even geleden, maar we zijn nog lang niet klaar met alle mooie materialen. We hebben vandaag een bijzondere marmersoort in de Spotlight: Silver River marmer.

Silver River behoort tot de marmerfamilie, het materiaal wordt dan ook gekenmerkt door een mooie warme basiskleur met een aders structuur. Deze marmersoort is afkomstig uit de groeves in Turkije, het materiaal heeft een bijzonder aanzicht. Deze parel heeft een bijzondere kleurstelling, met grijze en beige kleurstelling met donker bruine aders.

Deze marmersoort kan binnen en deels buiten toegepast worden. Het materiaal is bijzonder populair als interieur afwerking. Wij hebben dit materiaal al verwerkt tot een prachtige tafelblad, wat te zien is in onze showroom. Tevens is dit materiaal populair bij haardbekleding.

Momenteel hebben we onderstaande plaat van twee centimeter dik met de afwerking gezoet staan. Indien gewenst kunnen we deze polijsten. 

silver-river-marmer-plaat

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie