Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
nero-picasso-marmer-plaat

Materiaal in de spotlight: Nero Picasso marmer

Ontdek de nieuwste trends in de wereld van natuursteen! Onze wekelijkse serie “Materiaal in de Spotlight” biedt een exclusieve blik op de meest indrukwekkende en populaire natuurstenen van het moment. Deze week laten we u kennis maken met een onderbelicht materiaal dat u niet wilt missen namelijk Nero Picasso marmer!

Uiterlijk

Nero Picasso marmer (of Picasso Gold) is een natuursteen die bekend staat om zijn unieke en prachtige uiterlijk. Het is vernoemd naar de beroemde Spaanse kunstenaar Pablo Picasso, die bekend stond om zijn meesterwerken in verschillende stijlen en technieken. Deze marmer wordt gewonnen in Turkije en is een gewaagde keuze voor interieurprojecten. De steen heeft een diepe, zwarte kleur met goud/gele aderen die door het oppervlak lopen. Het patroon van deze aderen is vergelijkbaar met de abstracte kunstwerken van Picasso, waardoor het marmer een bijzondere look heeft.

Toepassingen

Naast zijn unieke uiterlijk heeft Nero Picasso marmer ook praktische voordelen. Het is een duurzame steen die bestand is tegen hitte en vocht. Waardoor het ideaal is voor gebruik in keukens en badkamers. Het oppervlak de steen is schoon te maken en te onderhouden met water en groene zeep. Picasso Gold is een veelzijdige steen die geschikt is voor verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Het kan worden gebruikt voor vensterbanken, wandbekleding, aanrechtbladen, wastafelbladen en nog veel meer. Het marmer voegt een luxe en tijdloze uitstraling toe aan elk interieur, terwijl het tegelijkertijd ook een waardevolle investering is voor de lange termijn.

Als u op zoek bent naar een unieke natuursteen met een prachtige uitstraling en praktische voordelen, overweeg dan Nero Picasso marmer. Het is een duurzame en veelzijdige keuze die gegarandeerd indruk zal maken in elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een opvallend aanrechtblad, een luxe sidetable of een statementwand, Nero Picasso marmer biedt de perfecte oplossing voor uw interieurproject.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie