Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
oracle-black-marmer

Materiaal in de spotlight: Oracle Black marmer

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week zetten we het unieke Oracle Black marmer in de schijnwerper.

Kenmerken van Oracle Black marmer

Oracle Black marmer is een natuursteen die voornamelijk wordt gewonnen in India. Het materiaal heeft een donkergrijze basiskleur met zwarte aderen die erdoorheen lopen, wat het een uniek uiterlijk geeft. Het motief doet denken aan een kunstwerk van de schilder Keith Haring. De zwarte aders verspreiden zich op hypnotiserende wijze over de plaat en door deze natuurlijke kenmerken is elk stuk uniek en heeft het zijn eigen charme en uitstraling.

Voordelen

De steen is niet alleen mooi om te zien, maar het heeft ook een aantal praktische voordelen. Ten eerste is het zeer duurzaam en bestand tegen slijtage. Het is ook hittebestendig, wat betekent dat het veilig kan worden gebruikt als werkblad in de keuken of als tafelblad in een eetkamer. Daarnaast is het relatief gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat het ideaal maakt voor veel verschillende toepassingen.

Toepassingen

Oracle Black marmer is een veelzijdig materiaal dat op vele manieren kan worden toegepast in de interieurwereld. Het wordt vaak gebruikt als werkblad in keukens, waar het een chique uitstraling geeft en tegelijkertijd praktisch en duurzaam is. Ook wordt het vaak gebruikt als tafelblad, bijvoorbeeld voor eettafels, salontafels en bijzettafels. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor vloeren, wanden en zelfs als bekleding voor open haarden.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie