Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
patagonia-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Patagonia kwartsiet

Iedere week tonen we u de mooiste materialen in ons “materiaal in de spotlight” blog. Gezien het feit dat Kwartsiet zo ontzettend populair is op dit moment, hebben we vandaag weer een kwartsietsoort in de spotlight. Dit materiaal is een van de meest exclusieve stenen die wij leveren. Vandaag hebben we het over Patagonia kwartsiet. 

Net als de meeste kwartsieten wordt dit materiaal ook in Brazilië gewonnen. De platen zijn een schilderachtige mix van beige, geel, zwart, wit en bruin. Gedeeltes van de plaat zijn lichtdoorlatend dat geeft een schitterend effect. Kwartsiet is een duurzame keuze, want de steen is stoot- en kleurvast. 

kwartsiet-patagonia-lichtdoorlatend

 

 

 

 

We leveren het Patagonia kwartsiet in verschillende afwerkingen bijvoorbeeld: Gezoet of Leatherlook. De meest gangbare afwerking is gepolijst, dus met een glanzende uitstraling. Doordat kwartsiet binnen en buiten toepasbaar is kan het materiaal op vele manieren toegepast worden. Wij zien dat het materiaal populair is in de badkamer als douchewand of wastafel, maar het materiaal is ook schitterend als aanrechtblad. Bij ons bedrijf is het mogelijk om zelf uw plaat uit te zoeken, zodat u altijd tevreden bent met het eindproduct.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie