Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
red-colinas-graniet

Materiaal in de spotlight: Red colinas graniet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we weer een fraaie granietsoort in de spotlight gezet.

Red colinas graniet komt uit Brazilië en het spreekwoord alle mooie dingen komen van ver is op dit materiaal zeker van toepassing. De plaat heeft prachtige roze en grijzige tinten met soms nog een golf rood. Wat uniek is aan deze plaat zijn de mooie rode golven die over de plaat springen.

Bij Wagemaker Marmer & Graniet kan het materiaal Red colinas graniet verwerkt worden tot wat u maar wenst. Wij zien dat dit materiaal regelmatig wordt toegepast als keukenblad of tafelblad. Graniet is hiervoor erg mooi en zeer geschikt, want het is een erg sterk materiaal dat weinig onderhoud vereist. Dit materiaal is erg speciaal en voor de liefhebber van mooie exotische looks.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie