Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
sequoia-brown-kwartsiet-platen

Materiaal in de spotlight: Sequoia Brown kwartsiet

Kom alles te weten over het nieuwste materiaal in de natuursteenindustrie – kwartsiet! Onze wekelijkse serie “Materiaal in de Spotlight” toont u de meest prachtige en bijzondere natuursteensoorten. Deze week laten we u kennismaken met Sequoia Brown kwartsiet, een materiaal dat steeds populairder wordt in de interieurwereld. Mis het niet!

Sequoia Brown kwartsiet is een prachtige natuursteen die afkomstig is uit de groeves van Brazilië. Met zijn unieke combinatie van warme bruine tinten en uitgesproken aders, brengt de steen een gevoel van luxe en natuurlijke schoonheid in elk interieur. Deze soft-kwartsietsoort onderscheidt zich door zijn elegante uitstraling en veelzijdigheid. De warme bruine kleuren variëren van lichtere tinten tot diepere nuances, waardoor elke plaat een uniek karakter heeft. De zachte aders voegen een vleugje textuur en diepte toe aan het oppervlak, waardoor Sequoia Brown kwartsiet een gedurfde keuze is voor verschillende ontwerpstijlen.

Bij ons bedrijf hebben we een passie voor natuursteen en zijn we trots op onze expertise in het werken met kwartsiet. Onze vakmensen combineren vakmanschap en precisie om het natuurlijke karakter van de steen naar voren te brengen. Of u nu op zoek bent naar een prachtig aanrechtblad, een op maat gemaakte open haard of een unieke salontafel. Wagemaker Marmer & Graniet biedt hoogwaardige producten en maatwerkoplossingen die aan uw wensen voldoen.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie