Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
silver-shot-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Silver shot kwartsiet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we weer een mooie kwartsiet in de kijker gezet namelijk Silver shot kwartsiet.

De plaat

Het materiaal heeft een schitterende zwarte basiskleur met grijsachtige tonen en hier een daar een bronskleurige plek, deze kleurencombinatie zorgt voor een fraai effect dat toepasbaar is in het interieur en exterieur. De platen van dit materiaal worden in Brazilië uit de berg gehakt en vervolgens naar onze werkplaats in Middelharnis verstuurd.

Voordelen van silver shot kwartsiet

Kwartsiet staat bekend om zijn bestendigheid tegen vlekken en krassen, dus u kunt dit materiaal probleemloos gebruiken in de keuken of badkamer. Daarnaast zou Silver shot kwartsiet ook niet misstaan als achterwand in het toilet, buitenkeuken of als tuintafel.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie