Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
Travertin wandbekleding in de douche met wastafelblad

Travertin badkamer | wandbekleding en wastafel

Onlangs hebben we een badkamer mogen voorzien van natuursteen wandbekleding en een wastafelblad van het mooie Travertin.

De wandbekleding is een echte eyecatcher geworden, want de aders lopen door over de gehele lengte. De Travertin wandbekleding bestaat uit 5 onderdelen, want de steen loopt ook door in het planchet.

Het wastafelmeubel is voorzien van een optisch verdikt wastafelblad van dezelfde partij Travertin. De spoelbak heeft een verzonken afvoer en het travertin loopt door in de wasbak. De aders van het blad lopen door aan de voorzijde en de smetplint voor een bijzonder effect. De klant heeft gekozen voor de afwerking gezoet en een gestopt blad. Travertin is ook ongestopt leverbaar. Bij deze afwerking zitten er kleine openingen in het blad en komt het blad onbewerkt uit de groeve. Een ongestopt blad is niet praktisch in een omgeving met veel water, maar de afwerking wordt wel vaak gebruikt bij vensterbanken en tafelbladen. We kunnen Travertin ook polijsten in plaats van zoeten, bij deze afwerking glanst het blad en zie je beter de tekening en aders.

Travertin staat bekend om zijn veelzijdigheid en is bij uitstek geschikt voor interieurtoepassingen zoals deze badkamertransformatie, waar het niet alleen een gevoel van luxe en elegantie toevoegt, maar ook een tijdloze en natuurlijke uitstraling creëert die jaren meegaat.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie