Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
winter-wood-graniet

Materiaal in de spotlight: Winter wood graniet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens een mooie graniet in onze spotlight staan namelijk Winter wood. 

Het toffe aan dit materiaal zijn de grote strepen die over de gehele plaat lopen. De plaat heeft een bruinachtige basis kleur met zwarte en groene tinten. Ook zijn er grote stukken met een zwarte en witte kleur. Dit materiaal heeft een warm en winters gevoel daarom is het prachtig om toe te passen als schouw. Naast een schouw kunnen we natuurlijk ook een keukenblad, tafelblad, wastafel of een andere toepassing van dit materiaal maken.

Winter wood graniet wordt gewonnen in het verre Brazilië, de platen worden vervolgens verscheept naar onze werkplaats in Middelharnis.

Wij kunnen de plaat op verschillende manieren afwerken. We kunnen de plaat polijsten voor een mooie glanzende look, hier komt de steen het meest tot zijn recht. Een andere optie is de leatherlook, bij deze afwerking is de plaat niet geheel ovaal en voelt hij aan als leer.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie