Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
marmer-in-de-badkamer

3x Marmer in badkamer

Natuursteen in de badkamer is weer helemaal terug van weggeweest. Een tijd lang moest natuursteen in de badkamer wijken voor keramiek, er werd gekozen voor keramiek tegels en wasbakken. Inmiddels is natuursteen in de badkamer weer helemaal in. Wij merken dat aan de hoeveelheid aanvragen naar producten die in de badkamer worden toegepast, hierbij kun je denken aan natuursteen wastafels, waskommen, douchebakken maar ook complete muren worden bekleed met marmer en graniet. Wij laten je graag 3 prachtige badkamers of elementen uit de badkamer waar marmer of graniet is toegepast.

Marmer in de badkamer

Dit is een mooi voorbeeld hoe marmeren platen kunnen worden toegepast in de badkamer. Als je kritisch kijkt zie je bijna helemaal geen voegen, dit komt doordat de marmeren muurbekleding uit 1 plaat is gehaald. Op dezelfde manier en met hetzelfde materiaal hebben ze ook de vloer bekleed. Enige minpuntje van deze oplossing is dat marmer goed glad kan zijn als het nat wordt. Oppassen geblazen dus!

Marmer wasblad

Een mooie maar simpele en prachtige toevoeging kan een marmeren wastafelblad zijn, al is het slechts een element van de badkamer, het kan de ruimte een totaal ander aanzicht geven. Het straalt luxe uit!

Een klein element, met een groots effect.

Marmer en graniet zijn kostbare materialen die een badkamer een luxe uitstraling geven. Uiteraard is het niet voor iedereen weggelegd om de muren te bekleden met de duurste marmersoorten, een praktische en mooie oplossing is slechts een element van de badkamer uit te voeren in marmer of graniet. Dit is vaak goed te betalen en kan een mooi effect aan je badkamer geven.

 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie