Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
natuursteen-wastafel

5 heerlijke materialen voor een luxe badkamer – deel 1

De badkamer is uitgegroeid tot één van de belangrijkste ruimtes in huis, daarnaast wordt de badkamer design steeds belangrijker, dat merken wij aan de vraag naar bijzondere materialen. Een marmeren vloer, wandbekleding of wastafel is allang niet gek meer. In deze blog zetten wij voor u 5(+1) prachtige materialen voor in uw luxe badkamer. De materialen zijn een eyecatcher in uw badkamer design.

New Portoro Marmer

Deze zeer exclusieve marmersoort heeft een zwarte basiskleur met goudkleurige aders. Dit materiaal is bij uitstek geschikt tegen vocht en een goed materiaal voor in de badkamer. Het wordt in badkamers designs toegepast als vloertegel of wandbekleding. Let op het betreft een exclusief materiaal. 

Salome Marmer

Deze prachtige Turkse marmersoort kent een grijze/rode kleur met lichte aders. Deze marmersoort kan worden toegepast als wandbekleding in de badkamer, vensterbank of als wastafel. 

Vert aver marmer

Een werkelijke parel in de groenkleurige marmersoorten. Vert Aver marmer kent een groene/zwarte basisstructuur met witte aders. Het materiaal is voornamelijk populair als gevelbekleding of als wastafel. 

Emperador Dark marmer

Een heerlijk kleurige marmersoort die bijzonder populair is als materiaal voor in badkamers. Het materiaal kent een luxe, exclusieve uitstraling met zijn bruin/goudkleurige gloed. Emperador Dark Marmer in badkamer wordt met name toegepast als badkamer vloer, muurbekleding of als materiaal voor een wastafel. Dit materiaal is naast platen en tegels ook verkrijgbaar in mozaïek tegelmatjes. 

Black Emperador marmer

Ondanks dat ze dezelfde naam dragen, is Black Emperador marmer afkomstig uit een ander land, namelijk Griekenland. Black Emperador marmer wordt ook veel in badkamers toegepast, dan met name als vloertegel.

Andere luxe badkamer materialen?

In deel 2 van deze serie met luxe badkamer materialen zullen wij opnieuw 5 natuursteen soorten tonen die geschikt en populair zijn als materiaal in badkamers. De materialen worden allen gekenmerkt door een mooie of bijzondere tekening.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie