Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
bianco-carrara-marmer

Materiaal in de Spotlight: Bianco Carrara marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we opnieuw gekozen voor een witte marmersoort, dit keer de bekendste van allemaal, Bianco Carrara Marmer.

Bianco Carrara marmer komt uit de bekendste Italiaanse groeves nabij Carrara. Deze witte marmersoort wordt gekenmerkt door zijn grijze aders die er doorheen lopend. Als men spreekt over wit marmer, wordt vaak dit materiaal bedoeld.

Bianco Carrara is een marmersoort die veel mogelijkheden kent, het materiaal is bij uitstek geschikt voor in de badkamer, denk hierbij aan een wastafelblad. Daarnaast is het een zeer populair materiaal voor vensterbanken.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Volakas Marmer | Statuario Marmer | Panda White Marmer

Platen die wij op voorraad hebben

bianco-cararra-voorraad

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie