Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
kwartsiet-avocatus

Materiaal in de spotlight: Kwartsiet Avocatus

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens iets heel anders namelijk een prachtig materiaal uit Brazilië  Kwartsiet Avocatus.

Het materiaal is een prachtige mix van licht en donkergroen afgewisseld met een zwart/witte ader. Deze combinatie zorgt voor een interessant kleurenspel waar je eindeloos van kunt genieten. Kwartsiet is namelijk ook een heel sterk en duurzaam materiaal wat lang mee gaat.

Vanwege de rustige tint die het groen heeft is dit materiaal perfect voor in de badkamer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een muur afwerking. Dit ziet er spectaculair uit.

Ook is er bij dit materiaal de mogelijkheid om het toe te passen als open boek afwerking. Wat dit precies is kunt u lezen in dit blog. Dit materiaal is niet alleen geschikt in de badkamer, maar ook bijvoorbeeld als keukenblad of bijzettafel. Het materiaal is afgewerkt met een leatherlook dit is een iets ruwere afwerking die vingerafdrukken en water spetters beter verbergt. Ook krijgt het materiaal een zachte glans.

Heeft u nu interesse gekregen in kwartsiet Avocatus of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie