Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
black-bamboo-marmer

Materiaal in de Spotlight: Black Bamboo marmer

Welkom bij ons materiaal in de spotlight blog, waar we wekelijks een prachtig materiaal in de kijker zetten. Deze week hebben we weer een spectaculair materiaal voor jullie, een pareltje in de interieur, namelijk Black Bamboo marmer.

Black Bamboo marmer is een fraaie natuursteen voor een groot oppervlakte, hier komen de aders goed over en geven een spectaculair subtiel aanzicht. Black Bamboo komt uit de Nero Dorato groeves in Tunesië. Het materiaal heeft een zwart/bruine achtergrond met daar door heen lopend witte, en bruin/oranje aders. Het materiaal heeft een luxe uitstraling en is een toevoeging aan ieder interieur, maar dit materiaal is ook geschikt om deel buiten geplaatst te worden.

Wij kunnen marmer verwerken tot verschillende interieur toepassingen naar uw wens. Het materiaal is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding, tafelbladen, wastafels en uiteraard een prachtig keukenblad. Deze platen zijn het mooist op een groot oppervlak en in open boek vorm bijvoorbeeld in badkamers ter muurbekleding.

Wij hebben dit materiaal al eens toegepast als spectaculaire meubelkleding in de woonkamer.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie