Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
blanc-de-blanc-kwartsiet

Materiaal in de spotlight: Blanc de Blanc kwartsiet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan.  Kwartsiet is enorm populair geworden, de populairste kleuren op dit moment zijn groen, zwart en wit. Toch merken wij ook steeds meer vraag naar bijzondere kleuren, zoals het materiaal van vandaag: Blanc de Blanc kwartsiet.

Deze Braziliaanse parel heeft een beige basiskleur afgewisseld met zwart, wit, grijs en bruinkleurige aders. Deze combinatie van kleuren geeft een bijzondere uitstraling waar u eindeloos van kunt genieten. Het materiaal wordt vooral met de afwerking gepolijst of gezoet geleverd, maar de afwerking open boek is ook een mogelijkheid.

Kwartsiet is een onderhoudsarme keuze en kan zonder problemen binnen en buiten toegepast worden. Blanc de Blanc kwartsiet is slijtvast, kras- en stootbestendig. Daardoor wordt het materiaal regelmatig verwerkt tot aanrechtblad, tafel, haardbekleding, wastafel of wandbekleding. Momenteel hebben we een plaat op voorraad van 3 centimeter dik, maar we leveren ook platen in 2cm dik. U kunt via de contactpagina vrijblijvend een afspraak maken om deze of andere platen te bekijken in onze showroom.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie