Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
emperador-dark-voorraad

Materiaal in de spotlight: Emperador Dark marmer

Het is weer tijd voor een nieuwe blog van de reeks “Materiaal in de Spotlight”, deze keer staat een bijzondere marmersoort centraal. Marmer is weer helemaal terug van weggeweest en deze marmersoort is populairder dan ooit te voren. Mede dankzij de diversiteit van mogelijkheden van dit materiaal. We bespreken deze keer: Emperador Dark marmer!

Deze marmersoort heeft een bruine basiskleur met daar doorheen lopend de kenmerkende aders waar marmer om bekend staat. De aders doen denken aan een groot spinnenweb De steen heeft ook een goudkleurige gloed. Deze steen wordt gewonnen in Spanje, nabij Alicante.

Emperador Dark marmer is een bijzonder populair materiaal, wat verwerkt wordt in aanrechtbladen, vloeren, muren maar ook in natte ruimtes. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel woonaccessoires te vinden in dit materiaal, denk aan onderzetters of een kaasplankje.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie