Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Marmer is hip en hot!

Marmer was in 2016 al dé woontrend van het jaar en dit gaat in 2017 gewoon door. Marmer siert tegenwoordig vele interieurs, huiskamers, en het materiaal is ook weer helemaal terug voor in de badkamer. Architecten hebben het materiaal ook weer opnieuw ontdekt en gebruiken het massaal in hun ontwerpen.

Woonaccessoires uitgevoerd in Marmer zijn helemaal hot, in vele huiskamers vinden we kandelaars, dienbladen en onderzetters gemaakt van marmer. Maar ook een bijzettafel met marmer blad mag niet ontbreken. Ieder interieur kan opgefleurd worden met marmer accessoires. Het maakt niet uit of je huis strak of landelijk is ingericht, marmer is altijd een prachtige toevoeging.

marmeren-rocks
emperador-dark-marmeren-onderzetters

Waar komt marmer vandaan?

Marmer is een echt natuurproduct, dit is ook de reden dat ieder product uniek en zijn eigen structuur heeft. Wit marmer is de bekendste Marmersoort. Wit Marmer is afkomstig vanuit de marmergroeven van Carrara in Italië. Daarnaast zie je tegenwoordig ook veel bruin marmer, Emperador dark, afkomstig uit Spanje. Of het bekende zwart marmer met witte aders, Nero Manquina marmer uit Spanje.

Ieder stukje marmer heeft een unieke uitstraling en is goed te combineren met andere materialen, zoals hout, metaal en glas.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie