Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
luxe-badkamer-inspiratie

Luxe badkamer inspiratie 2017

Een badkamer is tegenwoordig niet alleen meer de plaats om je op te frissen maar is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kamers in het huis. Tegenwoordig is het voor vele mensen ook de plaats om even tot rust te komen. We zien dan ook in veel nieuwe huizen dat er gekozen wordt voor een ruime badkamer in tegenstelling tot voorheen, waar de badkamer vooral niet teveel ruimte in mocht nemen van het huis. In dit blog zullen we je voorzien van badkamer inspiratie, wellicht kom je leuke elementen of ideeën tegen voor je eigen badkamer.

Dat de badkamer steeds belangrijker wordt heeft ook tot gevolg dat mensen er meer geld voor over hebben. Steeds vaker wordt er gekozen voor mooie natuurlijke materialen, denk bijvoorbeeld aan marmer of hout. Design en comfort is tegenwoordig niet meer weg te denken in de badkamer.

Badkamer inspiratie 2017

RUIMTE

We noemden het al even, de badkamer heeft in de loop van de jaren flink wat ruimte gewonnen in huis. Deze ruimte wordt dan ook veelal optimaal benut. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een ruime inloopdouche met glaswand, hierdoor lijkt de ruimte nog groter. De inloopdouche wordt dan direct op de vloer geplaatst, of er wordt gebruik gemaakt van een douchebak. Maar de douchebakken moeten tegenwoordig zo plat mogelijk zijn en of vooral niet opvallen, of het moet juist de eye-catcher zijn, denk hierbij aan een natuursteen douchebak.

WASTAFEL

De gewonnen ruimte wordt veelal ook gebruikt voor een grote wastafel. In de meeste nieuwe badkamers zijn dan ook al twee kranen te vinden. Daarnaast is de waskom een grote inhaalslag aan het maken en één van de grootste trends op dit moment. Er wordt veelal gekozen voor een leuke waskom en een simpel wastafelblad, of juist andersom. Dit levert mooie plaatjes op.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie