Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
natuursteen-tuintafel-graniet

Het kopen van een marmer tuintafel op maat

Bij het kopen van een marmer tuintafel op maat moet u rekening houden met verschillende zaken. De kleur, vorm, onderstel en materiaal zijn enorm belangrijk voor de levensduur en uitstraling van uw tafel. In dit blog vertellen we u alles over de verschillende mogelijkheden. Wagemaker Marmer & Graniet vervaardigt natuursteen op maat sinds 1985.

steel-grey-graniet
Steel Grey graniet
black-river-tuintafel
Black River graniet
statuario-light
Marmerlook keramiek
champagne-kwartsiet
Taj Mahal kwartsiet

Materiaal

Een marmer tafel kan buiten geplaatst worden, maar dit raden wij niet aan. Na verloop van tijd zal het blad zijn glans verliezen en mossig worden. Graniet, kwartsiet of keramiek (marmerlook) zijn wel bestendig tegen alle weersomstandigheden. Graniet wordt gekenmerkt door de mooie spikkels in de plaat, we leveren graniet in verschillende kleuren en afwerkingen. Gebrand geborsteld is een populaire afwerking voor buitentafels met een opgeruwd oppervlak. Kwartsiet heeft bijzondere tekeningen en kleurstellingen, soms zijn de platen zelfs lichtdoorlatend. Ook is de steen ijzersterk en onderhoudsvrij. Keramiek lijkt op echt marmer en is volledig kras- en kleurvast. De tafel hieronder is gepolijst, maar we kunnen ook bladen met de afwerking gezoet leveren.

Onderstel van uw marmer tuintafel

Het onderstel heeft invloed op de sfeer van uw tafel. Kiest u een modern stalen onderstel of gaat u voor een robuust houten onderstel. De onderstellen kunnen in iedere vorm geleverd worden, bijvoorbeeld rond, x-vormig, matrix, z-vormig, kruispoot, v-poot, bootvormig, n-vormig, u-vormig of vlinderpoot. Om alle weersomstandigheden te kunnen weerstaan worden de onderstellen gepoedercoat, dit kan in verscheidene kleuren. Eettafels zijn meestal 70-80cm hoog afhankelijk van uw lengte. Salontafels moeten even hoog zijn als de zithoogte van de bank of tot 10 centimeter daarboven.

belgisch-hardsteen-tuintafel

Showroom

In onze showroom te Middelharnis hebben we een ruime voorraad platen staan. Ook hebben we speciale restplaten van Dekton keramiek en natuursteen die we voor een scherpe prijs kunnen aanbieden en snel kunnen leveren. Onderstellen van staal kunnen we in elke vorm en maat maken, maar we hebben ook enkele standaardmodellen van zwart gepoedercoat staal voorradig.

  • 240 x 90 x 73
  • 240 x 90 x 74
  • 240 x 110 x 70
  • 240 x 150 x 71
  • 130 x 70 x 72 (matrix vorm)

 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie