Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
wandbekleding-marmeren-toiletten

Marmeren wandbekleding in keuken en wc’s

Met gepaste trots delen we ons laatste project. In een woning in Blaricum hebben wij  de wandbekleding in de woonkamer, keuken en twee toiletten, mogen verzorgen.  We hebben twee soorten marmer gebruikt om een luxueuze en tijdloze uitstraling te creëren in de wc’s.

Fior di Bosco marmer: Luxe in het interieur

Het marmer is toegepast in de coffee corner van de keuken en in de woonkamer naast de schouw. De warme tinten en prachtige aders van het Fior di Bosco marmer creëren een gezellige sfeer in de keuken. In de woonkamer naast de schouw zorgt het Fior di Bosco marmer voor een indrukwekkend accent. De rijke kleuren voegen diepte en karakter toe aan de ruimte.

Voor het tweede toilet is Fior di Bosco toegepast. Deze marmer heeft diepe, rijke bruine tinten en indrukwekkende aders die een gevoel van warmte overbrengen. Gezoet marmer houdt in: een matte afwerking, deze bewerking voorkomt dat het overweldigend wordt. Deze toepassingen van het marmer tonen aan hoe veelzijdig en elegant Fior di Bosco marmer kan zijn, ongeacht de ruimte.

Jura Grau marmer: Elegantie in het tweede toilet

In het tweede toilet koos de klant voor het subtiele en elegante Jura Grau marmer. Deze wandbekleding is eveneens gezoet afgewerkt, en straalt rust en verfijning uit. De zachte beige tinten en de grijzige aders geven het toilet een serene uitstraling. Het resultaat is een kalmerende ruimte die perfect aansluit bij de interieurstijl van de woning.

Natuurstenen details

Een opvallend detail in beide toiletten is de natuurstenen spoelknop, waarbij de aders van het marmer doorlopen, dit staat ook bekend als de invisable touch. In het toilet van Jura Grau is ook een volledig natuurstenen planchet toegepast met verlichting. Aandacht voor details is kenmerkend voor ons werk.

De voor-en-na foto’s van dit project laten duidelijk zien hoe de toiletten, de coffee corner en de woonkamer zijn getransformeerd van kale ruimtes naar een gebruiksklaar interieur. Hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn essentieel bij het creëren van een unieke en elegante ruimte. Bent u geïnteresseerd in een soortgelijk project? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie