Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
calacatta-pt-marmer

Materiaal in de spotlight: Calacatta pt marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor Calacatta pt marmer. Dit materiaal komt uit het de Italiaanse groeves van Carrara, hier wordt ook Bianco Carrara marmer gewonnen.

Het materiaal heeft een kalme witte basiskleur met grijs/zwarte aders in verschillende formaten. Bij de plaat op de foto zit er een grote ader in het midden van de plaat, maar dit verschilt per plaat.
Deze kleur marmer staat eigenlijk overal wel mooi in het interieur. Wij kunnen bijvoorbeeld een mooie tafel, keukenblad, schouw, vensterbank, wastafel en nog veel meer van dit materiaal maken.

Wij kunnen de Calacatta pt marmer op verschillende manieren afwerken. We kunnen de plaat polijsten voor een mooie glanzende look, hier komt de steen het meest tot zijn recht. Voor extra veiligheid kunnen we nog een laagje Tuffskin folie over de steen doen, dit voorkomt krassen en vlekken.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie