Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
cortina-graniet

Materiaal in de spotlight: Cortina graniet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er zijn namelijk zoveel prachtige materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor Cortina graniet. Dit materiaal komt uit het zonnige Turkije.

Sommige mensen zullen bij het horen van de naam denken aan het fietsenmerk, maar Cortina is ook een granietsoort. De plaat heeft een fraaie witte kleur met een vleugje beige. Verder lopen er door de plaat grijze en zwarte aders in verschillende soorten en maten. De combinatie lichte plaat en donkere aders geeft een erg spectaculair effect.

Het materiaal doet sterk denken aan een Italiaanse marmer, maar in feite is het een Turkse granietsoort. Voor mensen die opzoek zijn naar een mooi wit marmerlook blad met duurzame eigenschappen is dit materiaal een ideale optie.

Het materiaal is namelijk goed bestand tegen krassen dus ideaal als keuken of eettafel blad. Cortina Graniet is een duurzaam materiaal wat heel weinig onderhoud vereist dit is dus ideaal voor mensen die makkelijk willen combineren met mooi. Wilt u meer weten over het onderhoud van Graniet lees dan hier verder.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie