Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
marinace-black-graniet

Materiaal in de spotlight: Marinace black graniet

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er zijn namelijk zoveel prachtige materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor Marinace black graniet. Dit materiaal is een van de meest bijzondere materialen die u ooit zult zien, want de plaat bestaat uit allemaal kiezelsteentjes in verschillende soorten en maten.

Marinace black graniet komt uit de groeves van Brazilië. De steen is in de aarde zo gevormd vanwege de ligging vlakbij een rivier. Zoals u op de foto kunt zien zijn het allemaal kiezelsteentjes in het zwart, lichtgrijs, donkergrijs, wit enzovoort. Deze samenstelling van verschillende kleuren geeft een druk, maar oogverblindend effect.

Graniet is een van de sterkste natuursteensoorten dus u kunt dit materiaal ideaal binnen en buiten toepassen bijvoorbeeld voor een keukenblad, tafelblad, gevelbekleding en nog veel meer.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie