Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
belvedere-graniet

Materiaal in de spotlight: Belvedere graniet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week hebben we weer een fraaie granietsoort in de spotlight gezet.

Belvedere graniet komt uit het Afrikaanse land Angola. Het materiaal heeft een zwarte basiskleur met witte en gouden aders. Deze kleurstelling is erg gewild over de hele wereld en dat maakt dit materiaal dus erg zeldzaam. Liefhebbers van een kalme, maar tegelijkertijd ook opvallende look zullen dit materiaal zeker kiezen. Dit materiaal heeft ook nog een drukker broertje die heet Black storm graniet.

Bij Wagemaker Marmer & Graniet kan het materiaal Belvedere graniet verwerkt worden tot wat u maar wenst. Dit materiaal wordt regelmatig toegepast als keukenblad of tafelblad. Graniet is hiervoor erg mooi en zeer geschikt, want het is een erg sterk materiaal dat weinig onderhoud vereist. Het is al bijna zomer en dat betekent barbecueën. Wij kunnen voor uw barbecue een speciale buitenkeuken op maat maken hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie