Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
crema-valencia-marmer

Materiaal in de spotlight: Crema Valencia

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week zetten we Crema Valencia in de spotlight.

Crema Valencia heeft een kalme geel/beige basiskleur gecombineerd met rode aders en op sommige plekken felgele vlekjes. Het materiaal heeft dus erg felle en aanwezige kleuren het is dus alleen voor een echte liefhebber van deze speciale combinatie.

Zoals de naam het al zegt wordt dit materiaal gewonnen in de Spaanse stad Valencia. Het wordt crema betekent in het Spaans room. Crema Valencia dankt zijn naam dus aan de stad waar het materiaal wordt gewonnen en omdat, de kleur van de plaat erg op gele room lijkt.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een plaat Crema Valencia. Als u het materiaal bij ons bestelt mag u zelf beslissen welke plaat u mooi vindt.

crema-valencia-plaat-op-voorraad

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie