Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
kyknos-white-marmer

Materiaal in de Spotlight: Kyknos white marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor een witte marmersoort, Kyknos white marmer.

Kyknos White Marmer, ook wel Ariston marmer genoemd, wordt gewonnen nabij de Griekse plaats Drama. Uit deze streek komen veel verschillende witte marmersoorten. Kyknos white heeft een witte fijne basiskleur met daarin aanwezig grijze aderen en stippen.

Deze marmersoort kan alleen binnen worden toegepast, maar is daar een populair materiaal voor: muurbekleding, aanrechtbladen, vensterbanken en vloertegel. Bij ons bedrijf kunt u zelf het gedeelte van de plaat uitkiezen dat u het mooist vindt. Zo weet u altijd zeker dat de structuur en aders helemaal naar uw zin zijn.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Volakas Marmer | Statuario Marmer | Panda White Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie