Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
lilac-new-york

Materiaal in de spotlight: Lilac New York marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we gekozen voor Lilac New York marmer. Als je naam moet geloven komt dit materiaal uit the big apple, maar niets is minder waar. Het materiaal komt eigenlijk uit het zonnige Turkije.

Net als bij de meeste marmers is het altijd een beetje een verassing  wat de tekening van de plaat is, want het kan net als op de foto een hele rustige plaat zijn met een paar aders of je kunt een hele drukke plaat hebben. Dit materiaal heeft in ieder geval een witte basiskleur met zwarte en grijze aders in verschillende soorten en maten. Het unieke aan deze platen is dat er soms ook nog een vleugje paars in kan zitten.

Marmer is geschikt om toe te passen in het interieur bijvoorbeeld als vensterbank, keukenblad, wastafelblad, tafelblad, wandbekleding, schouw enzovoort. Bij witte marmers is een afwerking in open boek oogverblindend dit raden wij dan ook zeker aan.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie