Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
sky-black-marmer

Materiaal in de spotlight: Sky Black marmer

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Deze week zetten we weer een fraaie marmer in de kijker. Sky Black marmer is een mooie zwarte marmer met kleine en grote witte aders. De plaat heeft een kalme look vergeleken met een andere zwarte marmer Nero Marquina. Het materiaal is een kalksteen afkomstig uit het zonnige Italië.

Mogelijkheden

Het zwart heeft een mooie luxe uitstraling die mooi tot zijn recht komt in de badkamer of keuken. Wij kunnen het materiaal voor alles in het interieur wat u maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld een keukenbladtafelbladwastafelbladnatuursteen schouw, wandbekleding, douchebekleding enzovoort.

Afwerking

Wij kunnen Sky Black marmer op verschillende manieren afwerken. We kunnen de plaat polijsten voor een mooie glanzende look, hier komt de steen het meest tot zijn recht. Een andere optie is de leatherlook, bij deze afwerking is de plaat niet geheel ovaal en voelt hij aan als leer.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie