Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
michelangelo-kwartsiet

Materiaal in de Spotlight: Michelangelo kwartsiet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. We hebben al diverse pareltjes laten zien, maar vandaag hebben wij er weer eentje gevonden, waarvan wij zelfs van onder de indruk zijn. De naam klinkt zegt al genoeg over deze kunstige kwartsietsoort: Michelangelo

Dit kunstige materiaal wordt gekenmerkt door een crème achtige achtergrond, met daardoor heen lopend brons kleurige aders, afgewisseld door hier en daar een vleugje blauw en roze. De hoeveelheid van deze kleuren, is echt per plaat verschillend. Maar één ding is duidelijk, dit artistieke materiaal is een bijzondere toevoeging aan iedere ruimte!

Michelangelo Kwartsiet is afkomstig uit Brazilië, hier worden keer op keer parels van platen uit de natuur gewonnen. Iedere plaat heeft zijn eigen spektakel en geen enkele is hetzelfde.

Michelangelo kwartsiet is een populair materiaal voor aanrechtbladen, tafels, maar ook als wandbekleding. Het materiaal bevindt zich in het duurdere segment. Het materiaal wordt geleverd in een gepolijste, dus glanzende afwerking.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie