Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
azul-macauba-kwartsiet-open-boek

Materiaal in de Spotlight: Azul Macauba kwartsiet

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens iets heel anders namelijk een prachtige kwartsiet uit Brazilië en is zoals het spreekwoord luidt wat van ver komt is bijzonder.

En Azul Macuaba is zeker bijzonder. De mooie blauwe golven afgewisseld met geel en stukjes wit zorgen voor een eindeloos mooi effect. De oorsprong van dit materiaal ligt in Brazilië,  waar het gewonnen wordt in een grote groeve samen met andere natuursteen. Slechts 20% procent natuursteen uit deze groeve is Azul Macauba. Deze 20 procent is zeer geliefd door mensen van over de hele wereld en wordt dus altijd snel verkocht. Dus nu begrijpt u waarom dit een heel exclusief materiaal is. Maar wij zijn er in geslaagd enkele platen te kopen, deze ziet u op de foto.

De platen die u op de foto ziet zijn momenteel nog onderweg naar Nederland. Zodra wij de platen ontvangen gaan wij deze ombouwen tot een prachtig keukenblad. Dit blad zal uitgewerkt  als een open boek dus dit zal zonder twijfel een prachtig resultaat worden. Nu denkt u vast wat is natuursteen in open boek. Gelukkig hebben wij dit in een ander blog uitgelegd deze kunt u hier lezen.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie