Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
black-storm-graniet

Materiaal in de spotlight: Black Storm graniet

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. Vandaag kunt u kennis maken met een materiaal vernoemd naar slecht weer namelijk Black Storm Graniet.

Black Storm is een Braziliaanse Granietsoort die zijn naam dankt aan het feit dat het materiaal een stormachtige uitstraling heeft. Het materiaal is mix van lichtzwart afgewisseld met witte kristallen sommige van deze kristallen kunnen een bruine tint bevatten. Dit bij elkaar zorgt voor een prachtig schouwspel.

Dit materiaal is goed bestand tegen krassen dus ideaal als keuken of eettafel blad. Graniet is een duurzaam materiaal wat heel weinig onderhoud vereist dit is dus ideaal voor mensen die makkelijk willen combineren met mooi. Wilt u meer weten over het onderhoud van Graniet lees dan hier verder.

Heeft u nu interesse of wilt u meer weten over Black Storm Graniet neem dan gerust contact met ons op.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie