Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
piracema-graniet

Materiaal in de spotlight Piracema graniet

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we weer eens iets heel anders namelijk een prachtig materiaal uit Brazilië namelijk Piracema Graniet.

Piracema Graniet is een prachtig licht materiaal met grijs en witte kleuren. Op sommige platen is zelfs blauw of rood te zien, maar daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn. Ook heeft het materiaal een mooi golvend patroon waar je uren naar kunt kijken.

Graniet is een heel duurzaam materiaal en is ook buiten toepasbaar als bijvoorbeeld een prachtige tuintafel. Maar ook binnen zijn er genoeg mogelijkheden met dit materiaal bijvoorbeeld als keuken of badkamer. Ook is er de mogelijkheid dit materiaal toe te passen met open boek afwerking.

Wilt u meer informatie over dit materiaal of heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie