Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
red-jasper-marmer

Materiaal in de spotlight: Red Jasper marmer

Wat heeft de wereld veel mooie materialen te bieden, nog steeds zijn er teveel onbekende materialen. In onze serie “Materiaal in de Spotlight” laten we je kennismaken met de mooiste materialen. De afgelopen weken hebben we een paar granietsoorten en wat kwartsiet in de spotlight gehad. Maar deze week is het weer tijd voor een marmersoort namelijk Red Jasper marmer.

Het speciale aan dit materiaal is natuurlijk de fel rode kleur. Rood is een kleur die vrij zelden voorkomt in de wereld van marmer zeker in deze felle tint dat maakt dit materiaal zo prachtig en uniek. Naast het rood lopen door de plaat prachtige witte aders. Sommige platen hebben ook golven of kleine spikkels, maar dit verschilt per plaat.

Het materiaal wordt gewonnen in Italië. En Wagemaker Marmer & Graniet kan dit materiaal importeren en in de werkplaats verwerken tot een prachtig eindresultaat zoals een Tafelbladaanrechtblad of als prachtige schouw 

Heeft u vragen over Red Jasper marmer neem gerust contact met ons op.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie