Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Materiaal in de spotlight: Blue Jeans Marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Vandaag hebben we een hele gave op de planning staan(vinden wij:P). Dit keer is het weer een marmersoort, deze hebben wij eerlijk gezegd ook pas net ontdekt, maar wij zijn zeer zeker onder de indruk.. nu jullie nog..! We hebben het over Blue Jeans Marmer!  Jawel de blauwe spijkerbroeken marmer, deze steensoort behoort echt tot de marmer familie met zijn kenmerkende aders. Deze oranje, wit en blauw kleurende aders geven de marmersoort een bijzonder aanzicht. Daarnaast is door de kenmerkende aders ook een perfect bookmatch te maken! Het materiaal wordt gewonnen in Turkije. Het betreft hier wel een zeer exclusief en kostbaar materiaal. Dit bijzondere materiaal wordt met name toegepast in de interieur bouw! Zo wordt dit materiaal bijvoorbeeld verwerkt tot vloeren, tafelbladen en in badkamers.

Van Blue Jeans marmer naar Blue Jeans Marmer Gold

Wegens de beschikbaarheid van de groeves is de echte blue jeans marmer zeer schaars, tegenwoordig levert de Blue Jeans marmer groeve een materiaal wat wij beter kunnen omschrijven als Blue Jeans Marmer Gold. Er komen namelijk steeds meer goudkleurige platen uit de groeves.   Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie