Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
blue-solare-marmer

Materiaal in de Spotlight: Blue Solare marmer

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag kwamen wij in onze zoektocht een bijzondere marmersoort tegen, deze heeft namelijk een special effect met licht erachter, we zullen het laten zien. We nemen de marmersoort Blue Solare onder de loep. 

Blue Solare marmer is een marmersoort die afkomstig is uit de groeves in Turkije. Deze marmersoort kent een diversiteit aan kleuren in de aders die het materiaal kenmerken. Blue Solare marmer heeft, zoals de naam al verklapt, een blauwe basiskleur, deze wordt door verschillende kleuren aders uit elkaar gespleten. De adering is zwart, bruin en oranje kleurig, wat het materiaal een spectaculair aanzicht geeft.

Deze exclusieve marmersoort, wordt alleen in de lengte en zomer gewonnen uit de groeves en kan alleen binnen worden toegepast. Deze bijzondere marmersoort is een populair materiaal voor speciale interieur projecten, denk hierbij aan een exclusieve bar-of muurbekleding.

Special effect

Blue Solare marmer is een bijzondere marmersoort, het materiaal is geschikt voor open boek projecten. Daarnaast geeft dit materiaal nog eens een extra bijzonder effect wanneer er backlight achter de marmerplaten geplaatst wordt.

blue-solare-marmer-blacklight

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie