Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
esmeralda-onyx-materiaal

Materiaal in de Spotlight: Esmeralda Onyx

Vandaag hebben wij een bijzonder exclusief materiaal in de Spotlight, namelijk Esmeralda Onyx. Dit materiaal is een spektakel om naar te kijken.

Esmeralda Onyx is afkomstig uit de groeves van Iran, het materiaal heeft een bijzonder spectaculair aanzicht. Het is een parel met een bijzondere kleurstelling, met een turquoise basiskleur, afgewisseld met vegen van beige, wit en goudachtige kleuren is iedere stukje van dit materiaal uniek.

Deze Onyx soort kan alleen binnen en worden toegepast. Het materiaal is bijzonder populair als interieur afwerking, voor bijvoorbeeld een barblad. Het materiaal heeft ook nog de unieke eigenschap dat het licht doorlatend is, met een led verlichten achter de plaat is dit materiaal in het donker een ware eyecatcher.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Azul Mary Kwartsiet  | Blue Solare Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie