Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
irish-green-marmer

Materiaal in de Spotlight: Irish Green marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben wij weer een mooi ‘’materiaal in de spotlight’’ staan. Dit materiaal is anders dan de rest want dit materiaal heeft een groene kleur.

Irish green marmer is een interessante groene marmersoort. Zoals de naam al zegt komt het uit Ierland. Dit materiaal kent verschillende soorten groenachtige kleuren van lichtgeel tot donkergroen, in het marmer kunnen grijze en witte aders of ringen in zitten.

Irish green marmer is een marmersoort die veel mogelijkheden kent zoals, in badkamers, keukens en in woonkamers, denk hierbij aan wastafels, vloeren en muren. Irish green marmer is vooral geschikt voor toepassingen in het interieur.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Vert aver marmer | Vert de Rajastan marmerRoyal Green Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie