Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
royal-green-marmer

Materiaal in de Spotlight: Royal Green marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan.  Marmer is enorm populair geworden, de populairste kleuren op dit moment zijn blauw, groen en wit. We hebben al diverse mooie groene marmersoorten voorbij zien komen, vandaag een nieuwe: Royal Green Marmer.

Evenals het vorige materiaal, Tempory Brown Marmer,  is Royal Green Marmer, een marmersoort die wordt gewonnen in de groeves in China. Uit de groeves in China komen mooie marmerplaten met een licht groene basiskleur, met daar doorheen lopend groene aders afgewisseld met klein beetje zwart. Het materiaal is alleen beschikbaar in 3cm dik en de platen zijn niet van enorme afmetingen.

Royal Green Marmer is een betaalbare marmersoort, die alleen binnen toegepast kan worden. Het materiaal is geschikt voor bijvoorbeeld vensterbanken, muurbekleding of tafelbladen.

Wij verkopen ook een mooie bijzettafel van deze marmersoort.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Ice Green Marmer |  Vert Aver Marmer | Autumn Green Marmer | Vert de Rajasthan Marmer 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie