Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
jadore-kwartsiet-materiaal

Materiaal in de spotlight: Jadore kwartsiet

“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we een bijzonder exclusief materiaal, namelijk Jadore kwartsiet.

De steen wordt gewonnen in de groeves van Brazilië en vervolgens als plaat naar onze werkplaats in Middelharnis verscheept. De groenige basiskleur wordt afgewisseld met lichtgrijze en gelige tinten. Kwartsiet is uitermate geschikt voor het interieur en exterieur vanwege de hardheid en stootbestendigheid. Door deze voordelen is het materiaal onderhoudsarm en kunt u zonder problemen op uw blad koken of de maaltijd gebruiken.

Wij leveren Jadore kwartsiet in een gezoet of gepolijste afwerking. Gezoet heeft een iets mattere glans en wordt vooral gebruikt voor vloeren of wandbekleding, hoewel een matte schouw of vensterbank ook schitterend staat in het interieur. Bij een gepolijste afwerking komt de steen het meest tot haar recht en dus wordt deze afwerking het meest gekozen bij aanrechtbladen en tafels. De keuze tussen deze afwerkingen is afhankelijk van de rest van uw interieur. De platen leveren wij ook in open boek vorm. Bij deze afwerking zijn de platen aan elkaar gespiegeld.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie