“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Deze week is er opnieuw een prachtig kwartsiet in de spotlight namelijk Taj Mahal Kwartsiet. 

De prachtige lichte kleur van dit materiaal doet denken aan Italiaans marmer, maar niets is minder waar. Dit materiaal is namelijk een echt kwartsiet uit Brazilië. Dit heeft een hoop voordelen kwartsiet is namelijk sterker en dus ook duurzamer. Kwartsiet kan dus perfect toegepast worden voor op de lange termijn. Het materiaal heeft een mooie witte en grijze kleur afgewisseld met bruin/goudachtige aders.

Taj Mahal Kwartsiet dankt zijn naam natuurlijk aan de Taj Mahal in India.

Gratis stockfoto met architectuur, attractie, bezienswaardigheid, gebouw

Dit prachtige gebouw is een van de zeven wereldwonderen en trekt het hele jaar een hoop bekijks. De Taj Mahal is niet niet gemaakt van kwartsiet, maar voornamelijk van lokale Indiase materialen zoals marmer. Toch is dit materiaal ernaar vernoemd, want zeg nou zelf het lijkt wel op elkaar.

De plaat op deze foto is beschikbaar en te bestellen bij onze leverancier wilt u nu betere foto’s hebben neem dan gerust contact met ons op!

taj-mahal-plaat

Wilt u meer weten over dit materiaal en de mogelijkheden of heeft u interesse neem dan gerust contact met ons op.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.