Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
nero-marquina-marmer

Materiaal in de spotlight: Nero Marquina Marmer

Dit is de tweede uit een reeks van blogs met materiaal in de spotlight. In onze vorige blog stond een bijzondere granietsoort met marmerachtige kenmerken centraal namelijk Porto Rosa graniet. Dit keer hebben we gekozen voor een marmersoortMarmer is weer helemaal hip en dat merken wij. Nero Marquina marmer nemen we voor je onder de loop.

Laat je inspireren door het moois wat de wereld te bieden heeft!

Waarschijnlijk is Nero Marquina marmer na Wit marmer de bekendste marmersoort. De naam zegt je misschien niets maar als we benoemen dat dit de zwartachtige steen is met witte aders dan herkennen de meeste mensen het wel. Nero Marquina marmer is een kalksteen die afkomstig vanuit Spanje. De steen heeft als kenmerk een diep zwarte steen met door de steen heen lopende witte aders. Deze steensoort heeft een echte luxe uitstraling. Dit materiaal wordt veel toegepast ter bekleding van wanden, vloeren en in design projecten. Tegenwoordig is het een veel gebruikt materiaal voor in badkamers, als wastafelblad. Daarnaast is dit materiaal ook populair voor een sierlijke openhaard schouw.

Plaat die wij op voorraad hebben:

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie