Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
multi-color-marmer-plaat-voorraad

Materiaal in de spotlight: Multi Color marmer

Beige met een bijzondere twist! Onze wekelijkse serie “Materiaal in de Spotlight” biedt een exclusieve blik op de meest indrukwekkende en populaire natuurstenen van het moment. Deze week laten we u kennis maken met een bijzonder materiaal uit Iran dat u niet wilt missen namelijk Multi Color marmer!

Zoals hierboven gezegd wordt deze steen gewonnen in Iran, dit land heeft een gelige bodem waaraan Multi Color marmer haar gelige basiskleur dankt. De plaat heeft oranje/roestkleurige aders die over de gehele plaat lopen en op sommige plekken een groenige veeg. Momenteel hebben wij één plaat op voorraad staan in Middelharnis met de afwerking gepolijst. Een vergelijkbare steen met een iets rustigere tekening is Taj Mahal kwartsiet. Het is belangrijk dat u marmer goed onderhoudt en geen agressieve schoonmaakmiddelen of zuren op het blad gebruikt. Wij vertellen u graag meer over het onderhoud.

Dit materiaal heeft ook lichtdoorlatende eigenschappen. Dit maakt het uitermate geschikt voor een achterwand met led panelen achter het natuursteen. Ook kunt u een mooie tafel of aanrechtblad van deze marmer maken waar licht doorheen schijnt. Lichtdoorlatend is iets wat wij zelden bij marmer zien en veel vaker bij de duurdere kwartsietsoorten of onyx.

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie