Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
organische-tafel-camouflage

De nieuwste woontrend: marmeren organische tafel

Het kopen van een marmeren organische tafel op maat doet u bij Wagemaker Marmer & Graniet. Momenteel bieden we enkele voorbeelden aan in onze showroom en de mogelijkheid om uw eigen droomtafel te creëren. 

Wat is een organische tafel?

Organische vormen zijn in tegenstelling tot rechthoeken of cirkels altijd een afwijkende asymmetrische vorm. Bekende voorbeelden zijn de kiezel vorm, kidney vorm of cloud vorm. Deze vormen zijn geïnspireerd door de natuur en geven kalmte in de woning.

Een organische tafel past goed in een natuurlijke interieurstijl waar veel groen, duurzame materialen en natuurlijke kleuren toegepast worden. Organisch wordt ook toegepast in minimalistische of strakke woningen. 

Welke materialen worden veelal toegepast?

Om de organische tafel zo natuurlijk mogelijk te laten ogen adviseren wij om echte natuursteen te gebruik in plaats van keramiek of composiet. Veelgebruikte voorbeelden hiervoor zijn travertin, kwartsiet, marmer of graniet. De gekozen afwerking is hierbij ook van belang. Een gezoete (matte) afwerking, gebrand/geborstelde afwerking of leatherlook afwerking laat de tafel natuurlijk ogen.

Naast de hieronder getoonde voorbeelden zijn er nog talloze andere vormen en materialen leverbaar. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden nodigen we u graag uit in onze ruime showroom te Middelharnis.

travertin-classico
Travertin
Camouflage
steel-grey-graniet
Steel Grey
black-vermont-graniet
Black Vermont

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie