Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
natuursteen-schouwen

4x Natuursteen schouwen: van Klassiek tot Modern

Met de bouw van de meeste nieuwbouwhuizen, gaat een belangrijk element uit de Nederlandse woonkamers verloren, namelijk de open haard. In veel nieuwbouwhuizen wordt deze niet meer ingebouwd, mede door de opkomst van houtkachels. Toch willen we jullie nog inspireren met 4 voorbeelden van huizen met een natuursteen schouw, uiteenlopend van klassieke marmeren schouwen tot strakke moderne oplossingen. 

Dit is de echte klassieke marmeren schouw,  met alle sierlijke elementen erop en eraan. Deze klassieke schouw is uitgevoerd in wit marmer en wordt veelal nog echt met de hand uit een brok steen gebeiteld. Je ziet deze schouw vooral in de prachtige oude landhuizen of in klassieke huizen in dit land.

Dit is een grove klassieke natuursteen schouw, wat vooral opvalt is de hoogte van de schouw, maar dat misstaat absoluut niet in dit interieur. Tegenwoordig zien we niet veel schouwen meer die uitgevoerd worden in een donkere marmersoort, mensen kiezen toch vaker voor wat lichts.

Het moet in je huis en bij je interieur passen maar we wilden je deze mogelijkheid niet onthouden. Deze moderne open haard is werkelijk een eye catcher in het interieur. De gashaard is ingebouwd in een muur, de muur is bekleed met een prachtige marmersoort met open boek structuur.

Een simpele maar moderne afwerking van de open haard. Met zo’n afwerking van een open haard kun je toch een echte eye catcher creeëren, al is het materiaal waarvoor je kiest vaak wel de bepaalde factor. We zien dat zo’n ombouw ook vaak wordt uitgevoerd in Bianco Carrara Marmer.

Hebben we je geïnspireerd? Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden voor een natuursteen schouw. Van klassieke marmeren schouwen tot een modern ontwerp, wij kunnen u verder helpen.

Bron uitgelichte foto: Browse contemporary living room ideas

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie