Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
green-spider-marmer-plaat

Materiaal in de spotlight: Green Spider marmer

Groen is de laatste jaren enorm populair in de wereld van natuursteen! Onze wekelijkse serie “Materiaal in de Spotlight” biedt een exclusieve blik op de meest indrukwekkende en populaire natuurstenen van het moment. Deze week laten we u kennis maken met een bijzonder materiaal dat u niet wilt missen namelijk Spider Green marmer!

De mooie donkergroene basiskleur wordt afgewisseld door witte aders die als spinnenwebben over de gehele plaat lopen, hier dankt het materiaal zijn naam aan. Green spider marmer wordt gewonnen in India. Het materiaal wordt voornamelijk gebruikt in bijzondere interieurprojecten als badkamer achterwand, keukenblad of zuil in de hal. De plaat op de foto is momenteel bij ons op voorraad en te zien in Middelharnis. Als u bij ons natuursteen koopt bepaalt u zelf welk deel van de plaat gebruikt wordt. Bekijk ook onze andere groene natuursteensoorten bijvoorbeeld Avocatus Kwartsiet, Veria Green Marmer of Botanic Green kwartsiet.

Marmer is niet bestand tegen zuren en krassen, maar het regelmatig verzorgen en onderhouden zal ervoor zorgen dat het marmer jarenlang zijn glans en schoonheid behoudt.

 

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie