Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search

Kies jij voor hardsteen in de badkamer?

In onze vorige blog hebben we drie voorbeelden van marmer in de badkamer laten zien. Naast marmer zijn er ook nog andere steensoorten geliefd om toegepast te worden in de badkamer. In deze blog willen we je kennis laten maken met hardsteen. Dit materiaal is bijzonder geliefd in een industriële en landelijke ingerichte badkamer. Maar waar kan je hardsteen nou in toepassen?

Douchebak en of wandbekleding

Hardsteen kan ook worden toegepast als douchebak en of wandbekleding. Wanneer u kiest voor een hardsteen douchebak is het wel handig goed te kijken naar de afwerking. Belgisch hardsteen wat nat is, kan spekglad worden, wij adviseren dan ook een gevlamde, gepunte, gebikte of gefrijnde afwerking. Voor een Belgisch hardsteen douchebak zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos, ieder ontwerp kan door ons op maat voor u gemaakt worden. De vorm en afmetingen maken voor ons niet uit!

We zien tegenwoordig ook vaak dat mensen er dan ook voor kiezen om de badkamer muur te bekleden met Belgisch hardsteen. Wij zorgen er uiteraard voor dat de oppervlakten volledig geïmpregneerd zijn tegen indringing van vuil en vocht, aangezien hardsteen poreus is.

Hbelgisch-hardsteen-wastafelardsteen wastafel

Bij een hardsteen wastafel heeft u veel keuze, zo kunt u kiezen voor alleen een hardsteen wasblad of voor een complete Belgisch hardsteen wasbak.

Hardsteen wasbakken worden vaak toegepast met hout in de badkamer, dit geeft een mooi uitstraling. Onze Belgisch hardsteen wastafels worden op maat gemaakt in de werkplaats, u kunt dus zelf bepalen hoe u het wenst. Zo maken wij enkele wasbakken maar ook dubbele wasbakken. U kunt ook voor een hardsteen waskom kiezen, dit geeft ook een bijzonder aanzicht en is in veel gevallen wat goedkoper.

 

Belgisch hardsteen is een prachtige toevoeging aan iedere badkamer maar men moet zich wel realiseren goed op te letten met schoonmaakmiddelen. Belgisch hardsteen bestaat voor een groot gedeelte uit kalk. Dat moet je natuurlijk niet met anti-kalkmiddelen gaan behandelen.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie