Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
luxe-badkamer-inspiratie

Luxe badkamers – Laat je inspireren

Ben je op zoek naar een nieuwe luxe badkamer? Laat je hier inspireren in je zoektocht naar een nieuwe luxe badkamer. De badkamer is de ideale plek om volledig tot rust te komen of om net de gewenste start voor de dag te krijgen. De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. We stellen steeds meer eisen aan een luxe badkamer, van alle gemakken voorzien, comfortabel en een oogstrelend design.

Fraai decor

Vanuit je ligbad kun je genieten van een prachtig stuk vakwerk van natuursteen in open boek. De lijnen spel in deze luxe badkamer is perfect te noemen. Bijzonder ook dat het geheel is doorgetrokken in de vloer van de badkamer. De designer van deze badkamer is speciaal naar Italië gevlogen om de perfect plaat marmer uit te zoeken om dit resultaat te krijgen!

Heerlijke regendouche

Deze badkamer heeft een vrij neutraal kleur patroon, behalve dan de muur van de regendouche. Dit is de echte Eyecatcher van deze badkamer, gemaakt van Aphrodite graniet. Vanuit de badkamer loop je zo de regendouche in, tevens nog van een losse extra douchekop voorzien voor het gemak. Douchen was nog nooit zo lekker!

Luxe was nog nooit zo luxe – Wat een heerlijke badkamer

Als jouw badkamer bedoeld moet zijn als ene plaats waar je heerlijk tot rust kan komen, kan ontspannen en kunt genieten van goede start van de dag of een heerlijke einde van de dag? Dan is dit de luxe badkamer inspiratie waar jij op zoek naar moet. Deze badkamer is werkelijk van alle gemakken voorzien, een fraai bad, heerlijke open haard en meer dan genoeg ruimte.

Inspiratie gevonden voor jouw nieuwe badkamer?

Hebben wij jouw op een idee gebracht voor je nieuwe badkamer? Of wil je wellicht wat meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot natuursteen in een luxe badkamer? Twijfel dan niet! Neem contact met ons op? Wij helpen u graag verder!

Bron uitgelichte afbeelding: https://www.houzz.com

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie