Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.
Search

Vanaf heden ook geselecteerde zaterdagen op afspraak geopend.

Search
grigio-carnico-marmer

Materiaal in de Spotlight: Grigio Carnico marmer

Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag hebben we opnieuw gekozen voor een grijze marmersoort, dit keer de Grigio Carnico Marmer.

Grigio Carnico marmer is een prachtige grijze marmersoort, deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves van Italië. Dit materiaal kent een grijze basiskleur, met daardoor heen witte aders deze kunnen van subtiel tot grof zijn.

Grigio Carnico is een marmersoort die veel mogelijkheden kent, het materiaal is bij uitstek geschikt voor in de badkamer, denk hierbij aan een wastafelblad. Daarnaast is het een zeer populair materiaal voor muurbekleding. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor interieur  en deels exterieur.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

Anderen bekeken ook:

Pietra Grey Marmer | Black Bamboo Marmer Blue Jeans Marmer

Ons team helpt u graag verder met het vinden van uw droommateriaal. Wij zijn fysiek bereikbaar in onze showroom, maar ook online kunnen wij u van dienst zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat we jou de optimale beleving kunnen geven.

Meer informatie